Rozhovor s kapitánom DirectRealTeamu Františkom Hadbavnym !

Dnes Vám prinášame ďalší rozhovor s kapitánom tímu Františkom Hadbavnym, ktorému sme položili pár otázok ohľadom SAHL a jeho tímu.

1. V minulom ročníku ste skončili na 8 priečke po základnej časti a do play off ste sa neprebojovali, boli ste sklamaní ?

Áno, samozrejme to bolo našim cieľom prebojovať sa do play off, no bohužiaľ nás trápili zranenia hlavne na brankárskom poste a v dôležitých zápasoch nám chýbali kľúčoví hráči. Ale nakoľko to bola naša prvá sezóna, v tejto lige, tak sme sa s tým rýchlo zmierili a sústredili sa na prípravu mužstva na nasledujúcu sezónu.

2. Minulý rok ste boli nováčikom ligy, ako ste sa o lige dozvedeli a čo Vás priviedlo k tomu prihlásiť sa do nej ?

Naše mužstvo pravidelne hrávalo už dávnejšie pred založením SAHL, no keď sa človek pohybuje v okolí zimného štadióna, tak sa táto liga nedá prehliadnúť. Po debate s chlapcami sme sa v druhom ročníku rozhodli pripojiť k tomuto zaujímavému projektu, ale za podmienky, že zloženie mužstva sa nezmení. Preto sme radi, že aj teraz je mužstvo z 95 % nezmenené. Zdôraznil Hadbavny.

3. Mená ako Tomáš Krempaský a Igor Tarkovacs sú asi každému dobre známe. Dávajú si na nich ostatné tímy viacej pozor ako na iných hráčov ?

Tak určite, chlapci sú ťahúnmi mužstva, čo vidieť aj na ich štatistikách. No liga je veľmi vyrovnaná, takže si nemyslím že by sa pozornosť iných mužstiev sústreďovala iba na nich dvoch, nakoľko máme v kádri aj iných veľmi dobrých hráčov ,ako napríklad Michal ŠpakTomáš Staroň.

4. V aktuálnom ročníku sa po desiatich odohraných kolách nachádzate na šiestej priečke, ste s výkonmi svojho tímu spokojný ?

Výkony mužstva sú zatiaľ premenlivé a stále dolaďujeme zloženia formácii podľa aktuálnej formy jednotlivých hráčov,tak dúfam že si svoju hru ešte zlepšíme. Ale hlavným cieľom našej partie je, trošku sa zabaviť a odreagovať popri pracovným povinnostiam. 

5. Ak si udržíte výherné tempo a v druhej časti vyhráte aspoň 5 zápasov, play off by Vám nemalo újsť.  Aké sú vaše tohtoročné ciele ?

Je to určite naším cieľom, prebojovať sa do play off, lebo veríme tomu, že v záverečnom turnaji by sme mohli dosiahnúť pekný výsledok, ale všetko je zatiaľ otvorené.

"My sa ešte hlavne tešíme na veľa zábavy v tejto sezóne. Je to hlavne o tom trošku sa zabaviť a stretnúť sa s kamarátmi", povedal František a ukončil rozhovor.

DirectRealTeamu prajeme ešte veľa úspechov v tejto sezóne, aby im vyšla tak, ako si to všetci hráči tímu predstavujú !

 


20150613-172035.jpg