Kalkulácie a rozoberanie zápasov po prvom štvrťfinále play off!

ColorAutoTeam má našliapnuté do semifinále. Ich súperom v štvrťfinále je SKV Aligators. ColorAutoTeam rozhodlo zápas už v prvých dvoch tretinách. Tretiu tretinu SKV pohrozilo, na výhru to žiaľ nestačilo, no ak SKV zopakuje výkon z tretej tretiny, tak to môže byť ešte veľmi dramatický súboj o semifinále play off!

 

HK Sp. Štvrtok si svoje sily momentálne meria so susedmi s HK Vydrníku.V tomto zápase sme mohli vidieť 2 vyrovnané tretiny, no v tretej tretine rozhodli hlavne skúsenosti HK Sp. Štvrtku, ktorý dokázal stiahnuť výhru na svoju stranu. HK Vydrník má tak možnosť ešte zabojovať v druhom zápase a dvere do semifinále majú otvorené ešte stále obidva tímy, aj keď Štvrtok je k dverám trochu bližšie. Uvidíme čo nám toto dedinské derby teda prinesie v druhom zápase. ;)

 

V treťom zápase sme boli svedkami súboja medzi Apačmi a DrinkenBarons. Peter Krajňák a Miroslav Šarga svojimi dokopy piatimi gólmi rozhodli o triumfe Apačov nad Drinken Barons. Uvidíme či si na nich Baróni dajú v druhom zápase pozor a zdramatizujú tak boj o semifinále play off!

 

Asi najvyrovnanejší zápas sa zrodil v poslednom zápase, kde si skrížili hokejky tímy na 5 a 6 mieste tabuľky po základnej časti. Po prvej tretine to vyzeralo tak, že DirectReal nedopustí v zápase žiadnu drámu, pretože po prvej tretine vyhrával Direct Real 4:1. Druhá a tretia tretina však patrila Profesionálnym Tigrom a dokázali otočiť zápas vo svoj prospech s konečným výsledkom 5:6. Máme sa teda na čo tešiť v druhom, rozhodujúcom zápase, ktorý rozhodne o postupujúcom do semifinále Spišskej amatérskej hokejovej ligy!

 

Pár info k rozhodujúcemu druhému zápasu:

- o postupujúcom do ďalšieho kola play off , ako aj o víťazovi SAHL rozhodnú 2 vzájomné zápasy

- v prípade remízy v 1.zápase postupuje víťaz 2.zápasu

- v prípade remízy v 2.zápase postupuje víťaz 1.zápasu

- v prípade remíz v oboch zápasoch rozhodnú samostatné nájazdy po 2.zápase

-v prípade že obidve mužstvá zvíťazia po 1 zápase rozhodnú nájazdy po 2.zápase

 

Všetkým tímom prajeme veľa šťastia v druhom zápase v boji o semifinále a zároveň aj v boji o vytúžený pohár SAHL!


12494657-935977576498748-8912046917458654442-n.jpg