NOVÝ PARTNER SAHL - Fit House Spišská Nová Ves

!!! NOVÝ PARTNER SAHL - Fit House Spišská Nová Ves !!!

Sme veľmi radi, že môžeme v SAHL privítať a predstaviť nového partnera - lokálnu firmu Fit House Spišská Nová Ves.

Športovo-relaxačné centrum Fit House pod jednou strechou poskytuje komplex služieb pre šport, relax , zdravie a regeneráciu.

Všetci aktívny ľudia , ktorí majú radi pohyb a zábavu tu nájdu priestor na realizáciu. Takmer všetky loptové hry , bedminton a kondičné cvičenia je možné využiť individuálne alebo skupinovo v hale alebo funkčnej zóne.

Ak si potrebujete oddýchnuť a zrelaxovať , čaká na vás wellness , kde nájdete fínsku saunu, parnú saunu , infra saunu, Kneippov kúpeľ, vírivku, tropický dážď a odpočiváreň ( www.fithouse.sk ). Ponúkame aj možnosti privátneho wellnessu kedy vás nebude nikto a nič vyrušovať, užijete si tak maximálny relax a komfort.

K relaxu a regenerácii patrí aj veľký výber masáží rôzneho typu od klasickej , cez bankovanie až po špeciálne , ako je napríklad moxovanie .

Komplex služieb výborne dotvára aj starostlivosť o vaše zdravie v podobe moderného fyzioterapeutického centra Medical FyzioCare . Klasická , poúrazová , pred a poopeačná fyzioterapia , kinesiotaping SM systém a mnohé iné metódy vám vedia pomôcť pri problémoch s pohybovým aparátom , či už individuálne alebo skupinovo. Centrum disponuje špičkovým prístrojom ShockDual Power , ktorý výrazne pomáha pri liečbach a úrazoch .

Fit House Spišská Nová Ves nám do súťaže ,,Hráč mesiaca,, venuje voucher pre víťaza súťaže a to hodinový vstup do wellnesu pre 1 osobu.

Ďalšie informácie nájdete na web stránke www.fithouse.sk alebo na Facebook-u @Fit House.

Tešíme sa na spoluprácu.

Adresa:

Športovo-relaxačné centrum FitHouse,
Slnečné nábrežie 3447/1
052 01 Spišská Nová Ves
Objednajte sa na tel. čísle: 0902 251 038
Email: info@fithouse.sk
www.fithouse.sk 
Otváracie hodiny:
Pondelok - nedeľa
8:00 – 22:00


fithousee-logo.jpg
fit.jpg
dsc-0499.jpg
dsc-0494.jpg
dsc-0491.jpg
dsc-0510.jpg
dsc-0516.jpg
titulna-fotka-2-.png