! NOVÝ PARTNER SAHL - Matúš Lipčák !

! NOVÝ PARTNER SAHL !

Predstavenie partnera resp. čo nás spája niekoľko rokov a čo nás prepojí v tejto aj budúcej sezóne a zároveň aj s akciou WINTER CLASSIC SMIŽANY 2024. Viac v osobnom pozdrave nižšie v texte !

,, Vážená Spišská Amatérska Hokejová Liga,

S radosťou vám píšem ako spolupracovník finančnej skupiny PARTNERS, špecializujúcej sa na komplexné finančné služby a tvorbu finančných plánov. Moje meno je Matúš Lipčák, a rád by som sa stal sponzorom vášho prestížneho turnaja Winter Classic Smižany a Spišskej Amatérskej Hokejovej Ligy.

Ako bývalý aktívny športovec na vrcholovej úrovni aj s vášňou pre hokej som bol v minulosti aktívnym účastníkom vašej ligy. Bol som pri zrode celej myšlienky SAHL, pri jej vznikoch a ako bývalý hráč som bol súčasťou vášho kolektívu v drese PROFESIONÁLOV. Okrem toho som bol aj správcom vašej webovej stránky, kde som prispieval k zviditeľňovaniu tejto ligy a rukopisom je aj terajšia stránka SAHL, ktorú som spolu s kolegami skladal.

Šport má pre mňa osobitný význam v živote, a preto som rád, že budem sponzorom takéhoto podujatia. Chápem, že nielen váš turnaj, ale aj celkový športový život môže byť náročný, a preto by som chcel prispieť k tomu, aby hráči mali o svoje finančné záležitosti postarané.

Naša snaha nie je len o poskytnutí finančnej podpory, ale aj o vytvorení bezpečného priestoru pre hráčov, ktorí zdieľajú podobné hodnoty ako my. Ako hráči a členovia SAHL získavate možnosť využiť moje služby v oblasti investícií, dôchodkov, hypoték a poistenia vďaka finančnému plánu na podporu lepšej budúcnosti nie len Vás ale aj Vašej rodiny.

Verím, že kombinácia vášho vášnivého prístupu k hokeju, mojej histórie ako spoluzakladateľa a správcu stránky a mojej skúsenosti s rizikami spojenými so športom môže vytvoriť príležitosť na celkový rast a rozvoj nielen vášho turnaja ale aj k pokračovaniu SAHL, pre nasledujúce obdobie.

S úctou

Mgr. Matúš Lipčák

Senior Consultant Partners

tel.č.: 0917 252 392
email: matus.lipcak@partnersgroup.sk


mgr.-matus-lipcak-partners.jpg